Markata e Shijes Korçë

Një projekt madhor, falë të cilit prodhimet e rajonit vijnë për konsumatorin brenda një njësie të mirëorganizuar. Një investim i përbashkët i Bashkisë Korçë, IADSA dhe TAP, që siguron kushtet optimale për tregtimin dhe blerjen e prodhimeve të zonës, duke zhvilluar ekonominë lokale.

  • 56539136_2705655549461692_6963660957834805248_n
  • 56910237_2137490006360558_3802255932067414016_o
  • 57004820_2716154545078459_6519428010758635520_n

Virtual Tour